Lunchseminarieserie om precisionsmedicin i sjukvården

Vill du lära dig mer om precisionsmedicin? Och vad den nya teknikutvecklingen innebär för bättre diagnostik och nya behandlingar inom cancer, sällsynta diagnoser, komplexa sjukdomar och infektionssjukdomar?

Under hösten 2023 fortsätter vi med seminarieserien om precisionsmedicin och dess implementering i sjukvården. Är du läkare eller arbetar inom annat yrke i sjukvården och intresserad av att lära dig mer om genomik och precisionsmedicin och dess betydelse framöver i kliniken? Då hoppas vi att du kan vara med på våra digitala lunchseminarier.


 

29 september

Nationell analys (real-world-data) av patienter med KRAS-muterad lungcancer – ett samarbete mellan GMS, lungcancerregistret och Amgen

Johan Botling MD PhD, Professor i patologi, Göteborgs universitet, Sahlgrenska sjukhuset
Gunnar Wagenius, docent, överläkare på Lungonkologiskt Centrum, Karolinska Universitetssjukhuset och registerhållare, Nationella lungcancerregistret
Arash Hamidian, Ph.D, Medicinsk Rådgivare, Amgen

Moderator: Maréne Landström, professor i patologi vid Umeå universitet


Anmälan

Registrering Lunchseminarieserie 29 sept lungcancer
Namn
Namn
Förnamn
Efternamn
Jag är verksam inom:
Jag vill ta del av GMS kommande information och event

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Region Skåne behandlar dina personliga uppgifter. Här finns mer information www.skane.se/Supportsidor/sa-behandlar-vi-dina-personuppgifter/.


Vid frågor, kontakta mikaela.friedman@ki.se

Välkommen!